Joskus on ihan kiva olla yksin. Oikeastaan, jos omistaa hyvää musiikkia mp3-soittimellaan, voi joskus olla kivempi olla yksin kuin kaverin kanssa. Muutama päivä sitten kävin eräällä merenrannalla, mistä näki ihanasti kauas ulapalle. Vesi oli kylmää, joten en kahlannut, mutta etsin kyllä paljon simpukoita. Ne alkoi sitten myöhemmin hotellilla haista ja osan jouduin heittämään pois. No, kuitenkin, kävellessäni tällä rannalla olin yksin ja se tuntuikin ihan hyvältä. Kuuntelin soittimestani Imogen Heap: Hide and Seek ja tuijottelin kauas merelle, Haddaway: What is Love ja käveleskelin, TLC: Wateffalls ja etsin simpukoita, sekä viimeisenä ja siksi parhaimpana: Pirates of the Caribbeanin tunnaria He´s a Pirate ja hyppelin kallioilla, yrittäen hypätä aina sopivassa kohdassa kappaletta. En erityisemmin pidä elokuvasarjasta, ainoa hyvä kohta on ensimmäisen elokuvan alussa kun Jack saapuu satamaan, mutta sen tunnari on jotain niin mahtavaa. Siitä tulee aina hyvä mieli, se on niin iloinen ja mahtipontinen ja suorastaan huokuu sellaista onnistumista. Joo, saattoivat ohikulkijat hieman ihmetellä minun hyppelehtimistäni, mutta ei niistä tarvitse aina välittää. Eihän?

Minä olen yllättävän kateellinen ihminen. Ei se elämää haittaa juurikaan, mutta voisinpas taas hieman tehdä listaa, tällä kertaa ihmisistä joille olen kateellinen:

  1. Ihmiset, jotka ovat tyytyväisiä elämäänsä, vaikkei se ihan täydellistä olisikaan.
  2. Kirjoitustaitoiset. Ne, joilla on sata ideaa päässä odottamassa paperille laittamista, ja varsinkin jos noista ideoista tulee ihanaa luettavaa. Itse sitä aina tuntee kirjoittavansa todella huonosti.
  3. Ihmiset, jotka osaavat käyttää tietokonetta hyvin, kuvankäsittelyohjelmia tai kodata. Minulla ei esimerkiksi ole hajuakaan mistään koodauksesta tai HTML-koodeista ja tämänkin sivun pohjan kävin hakemassa Kikiltä.
  4. Soittotaitoiset. Jotkut vain osaavat soittaa pianoa tai kitaraa niin kauniisti. Erityisen kadehdittavaa on kun joku soittaa todella hienosti, mutta näyttää samalla siltä kuin mikään ei voisi olla helpompaa.
  5. Tähän väliin ne ainaiset rikkaammat ja laihemmat ja paremman näköiset ihmiset. Tosin tällä hetkellä tämä kohta ei minua oikeastaan häiritse, siksi vasta viidentenä.
  6. Terveet ihmiset. Ainakin ne joilla ei ole allergiaa kuten minulla. On nimittäin erittäin ihastuttavaa olla allergikkona maassa, jossa kaikki, ihan kaikki, talot ovat homeessa.
  7. Luontevat ihmiset. Sellaiset, joiden ei tarvitse miettiä seurassa mitä seuraavaksi teksi jottei vaikuttaisi tyhmältä, vaan voisi vain olla oma itsensä. Ehkä tähän samaan kohtaan kuuluvat myös itsevarmat ihmiset. Joo, niin kuuluukin.
  8. Lopuksi hieman itseironisesti, ihmiset jotka eivät ole kateellisia.